MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 3

Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe miejsce na ok. 10 minut. Musi ruszyć tzn. nieco podrosnąć.

Zobacz również

Wystawa „Primadonny i szansonistki” otwarta w Busku-Zdroju [ZDJĘCIA]

Wystawa „Primadonny i szansonistki” otwarta w Busku-Zdroju [ZDJĘCIA]

Trwa Festiwal im. Piotra Machalicy w Częstochowie. Kogo można spotkać? [ZDJĘCIA]

Trwa Festiwal im. Piotra Machalicy w Częstochowie. Kogo można spotkać? [ZDJĘCIA]

Polecamy

Elbląg: DJ zatrzymany za niewłaściwe zachowanie wobec dzieci

Elbląg: DJ zatrzymany za niewłaściwe zachowanie wobec dzieci

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Najlepsze ciasto z czarną porzeczką. Idealne do popołudniowej kawy lub herbaty

Najlepsze ciasto z czarną porzeczką. Idealne do popołudniowej kawy lub herbaty